TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI ORTAOKULU

Vizyon: UFKU, UFUK ÇİZGİSİNİN ÖTESİNDE NESİLLER YETİŞTİRMEK.

Misyon: MİLLİ EĞİTİM TEMEL HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA, EĞİTİM İMKÂNLARINDAN HER BİREYİN YARARLANMASINI SAĞLAMAK İÇİN, KURUMSAL İŞBİRLİĞİ İLE TÜM PAYDAŞLARIMIZA KALİTELİ VE ÇAĞIN İHTİYAÇLARINA UYGUN BİR EĞİTİM HİZMETİ VERMEK.

Saatler: 08:30 BAŞLAMA SAATİ 14:40 BİTİŞ SAATİ
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİLERİMİZ DEVLET TARAFINDAN VERİLEN SERVİSLER İLE OKULA GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR. ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN SERVİS YOKTUR. ÖĞRETMENLERİMİZ KENDİ ARAÇLARI İLE YA DA KÖY DOLMUŞLARI İLE GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIRLAR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: OKULUMUZDA TABAN-TAVAN PUAN YOKTUR.
Sportif Etkinlikler: Futsal, Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006, TÜBİTAK ORTAOKUL
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006, TÜBİTAK ORTAOKUL, KodlaRize, Beslenme Dostu Okul
Kontenjan Bilgileri: İLKOKUL VE ORTAOKUL DÜZEYİNDEKİ ÖĞRENCİLERİ EĞİTİMİMİZ KAPSAMINDADIR.
Diğer Hususlar: Okulumuzda BT sınıfı, müzik sınıfı, görsel sanatlar atölyesi, beden eğitimi sınıfı, kütüphane, destek eğitim odası,yemekhane, fen laboratuvarı,çok amaçlı salon yer almaktadır. MEBBİS kayıtlarında ilkokulumuz üzerinde göründüğünden okul sitemizde bilgileri yer almamaktadır. Galeri bölümünden okul birimlerine ait görselleri inceleyebilirsiniz.

WEB - https://pazartokioo.meb.k12.tr

Adres - KOCAKÖPRÜ MAH. DOĞUŞ SOK. NO21, 53300 Pazar/Rize

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Okulumuz Pazar-Hemşin karayolu üzerinde, Pazar´a 4 km uzaklıkta anayol kenarında, TOKİ konutları bitişiğindedir.

Adres - KOCAKÖPRÜ MAH. DOĞUŞ SOK. NO21, 53300 Pazar/Rize

Ulaşım Dolmuş, belediye ve özel araçlarla ulaşım sağlanabilmektedir. Ulaşım videosuna şu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: http://pazartokioo.meb.k12.tr/icerikler/okula-ulasim_7517733.html

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL ´e 35 KM İLÇE´ ye 4 KM Uzaklıktadır.