"Okulum Temiz " Belgemizi Aldık

Bakanlığımız tarafından yapılan incelemeler sonrasında "Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazandık.

16.01.2021 497

İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde malesef okulumuzdan uzaktan kaldık. Salgının hafiflemesi ve bakanlığımızın onayı ile okulumuz yeniden yüzyüze eğitime devam edecek. Okulların kapalı olduğu bu dönemde siz sevgili öğrencilerimizin sağlığını dikkate alarak okulumuzda pandemi önlemleri alındı. Okul girişine, koridor ve sınıflara dezenfektan yerleştirildi. Bilgilendirme afişleri sınıf ve koridorlara asıldı. Sınıf oturma düzenleri pandemi kurallarına göre ayarlandı. Okul bahçesine uyarı levhaları yerleştirildi. Tuvaletlerin temizlik takip çizelgeleri güncellendi ve el yıkama afişleri tuvaletlere asıldı. İlave sıvı sabunluklar eklendi. Temizlik periyotları sıklaştırıldı. Hergün sınıflarda dezenfekte çalışmaları planlandı. Maske ve eldiven için özel çöp kutuları koridorlara yerleştirildi. Zemine sosyal mesafeyi hatırlatacak etiketler yerleştirildi.

Kısacası sizlerin sağlığı için okulumuzda tüm tedbirleri aldık. İş sağlığı ve güvenliği ekiplerince yapılan inceleme sonrasınsa belge almaya hak kazandık.

Okullar açıldığında sizleri gönül rahatlığı ile okula bekliyoruz.

16-01-202116-01-2021