On-line Bilgi Yarışması

Değerli velilerimiz, uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin kodlama eğitimlerinden uzak kalmamaları için çalışma planı hazırladık. Bu süreçte 5-6. sınıf öğrencilerimizi internetten çalışabilecekleri kodlama eğitimi sitesine üye yaptık. Öğrenciler kodlarize.gov.tr sitemizden kimlik numaraları ile sorgulama yapıp siteye girebilecekleri kullanıcı adı ve şifreleri öğrenebilirler.

Yine bu kapsamda hafta içi her akşam saat 20:00'de yine kodlarize.gov.tr sitemiz üzerinden online bilgi yarışması düzenleyeceğiz.

Ayrıntılı bilgi için kodlarize.gov.tr sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

23.03.2020 268

SAYIN VELİLERİMİZ BU ETKİNLİK RİZE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE DÜZENLENMEKTEDİR.  AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİN OKULDAN SOĞUMADAN KENDİ GELİŞİMLERİNİ TAKİP ETMELERİDİR.

ÖĞRENCİLERİNİZİN EBA,OKUL SİTESİ ÜZERİNDEN GÖNDERDİĞİMİZ DUYURULARI TAKİP ETMELERİNİ SAĞLAYINIZ.

23-03-202023-03-2020